Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19179
Назва: Методичні рекомендації до організації самостійної роботи з навчальної дисципліни: «Методика викладання гри на музичному інструменті» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 025 Музичне мистецтво : методичні рекомендації.
Автори: Грінченко, Алла Миколаївна
Grinchenko, Alla Mykolaivna
Ключові слова: самостійна робота
здобувач першого (бакалаврського) рівня вищої освіти
музичне мистецтво
методика
гра на музичному інструменті
аналіз музичного твору
курсова робота
індивідуальне навчально-дослідне завдання
Дата публікації: 2024
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського»
Бібліографічний опис: Грінченко А. М. Методичні рекомендації до організації самостійної роботи з навчальної дисципліни: «Методика викладання гри на музичному інструменті» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 025 Музичне мистецтво : методичні рекомендації. / А. М. Гринченко. - Одеса : Університет Ушинського, 2024. - 31с.
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації до виконання самостійної роботи з навчальної дисципліни: «Методика викладання гри на музичному інструменті» здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 025 ОПП Музичне мистецтво. Методичні рекомендації до організації самостійної роботи здобувачів вищої освіти включають тематичний план для самостійного опрацювання, індивідуальне навчально-дослідне завдання, рекомендації до здійснення аналізу музичного твору та написання курсової роботи. Методичні рекомендації пропонуються для здобувачів четвертого року навчання з метою закріплення, поглиблення й узагальнення знань, одержаних під час навчання, активізації їх критичного і творчого мислення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19179
Розташовується у зібраннях:Кафедра музично – інструментальної підготовки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Grinchenko.pdf773.4 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.