Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19173
Назва: | Методичні рекомендації до проходження виробничих практик [для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти, спеціальності 014 Середня освіта (Природничі науки)]. Одеса : Університет Ушинського |
Автори: | Борщенко, Валерія Володимирівна Borshchenko, Valeriya Volodymyrivna |
Ключові слова: | методичні рекомендації виробнича практика оформлення звітної документації проходження практики професійна культура фахівця педагогічної сфери |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського» |
Бібліографічний опис: | Борщенко В. В. Методичні рекомендації до проходження виробничих практик [для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти, спеціальності 014 Середня освіта (Природничі науки)]. Одеса : Університет Ушинського / В. В. Борщенко. - Одеса : Університет Ушинського, 2024. - 29 с. |
Короткий огляд (реферат): | Методичні рекомендації до проходження виробничих практик мають на меті надати здобувачам вищої освіти практичну допомогу в організації практики й оформленні звітної документації. Методичні рекомендації включають перелік питань та документів, що повинен опанувати студент під час проходження виробничих практик; етапи та завдання проходження практики; порядок складання, оформлення і захисту звітної документації. Методичні рекомендації можуть бути використані здобувачами вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 014 Середня освіта (Природничі науки), а також викладачами закладів вищої освіти. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19173 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра біології і охорони здоров’я |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Borshchenko.pdf | 576.44 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.