Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19144
Назва: Інформаційна технологія розподілу ресурсів університету з метою покращення його рейтингових позицій
Автори: Шапошніков, М. І.
Гринченко, М. А.
Грінченко, Є. М.
Ключові слова: показники ефективності
розподіл ресурсів
інформаційна технологія
Дата публікації: 2024
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Бібліографічний опис: Шапошніков М. І. Інформаційна технологія розподілу ресурсів університету з метою покращення його рейтингових позицій / М. І. Шапошніков, М. А. Гринченко, Є. М. Грінченко // Інформатика, інформаційні системи та технології: тези доповідей двадцять першої всеукраїнської конференції студентів і молодих науковців. Одеса, 26 квітня 2024 р. - Одеса, 2024. – С. 104-106.
Короткий огляд (реферат): У сучасному освітньому та науковому світі конкуренція між університетами за місця в провідних світових рейтингах, таких як QS World University Rankings, Times Higher Education (THE) World University Rankings, Academic Ranking of World Universities (ARWU) та Leiden Ranking, невпинно зростає. Рейтинги впливають на репутацію університетів, здатність приваблювати таланти та отримувати фінансування. В контексті стратегії розвитку вищої освіти України на 2021-2031 роки, ключовим викликом для закладів вищої освіти (ЗВО) є виконання ключових показників ефективності (KPI), які сприяють підвищенню позицій у рейтингах.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19144
Розташовується у зібраннях:Інформатика, інформаційні системи та технології: тези доповідей двадцять першої всеукраїнської конференції студентів і молодих науковців (2024)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
44.pdf4.32 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.