Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19136
Назва: Основні поняття хімічної термодинаміки. Методичні рекомендації до самостійної роботи здобувачів вищої освіти з дисципліни «Загальна хімія»
Автори: Шестакова, Марина Володимирівна
Shestakova, Maryna Volodymyrivna
Ключові слова: методичні рекомендації
самостійна робота
загальна хімія
Дата публікації: 2024
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Бібліографічний опис: Основні поняття хімічної термодинаміки. Методичні рекомендації до самостійної роботи здобувачів вищої освіти з дисципліни «Загальна хімія» / Укладач: М.В. Шестакова. Одеса: Університет Ушинського, 2024. 51 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації призначені для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 014 Середня освіта (Природничі науки). Містять пояснювальну записку, загальні положення, рекомендації щодо організації та форм самостійної роботи студентів, контролю самостійної роботи, тематичний план та зміст дисципліни «Загальна хімія», теоретичний матеріал за темою «Хімічна термодинаміка», приклади термохімічних розрахунків, питання для самоконтролю, приклади контрольних та тестових завдань за темою «Хімічна термодинаміка», а також список використаної літератури.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19136
Розташовується у зібраннях:Кафедра біології і охорони здоров’я

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шестакова метод.pdf671.18 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.