Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19133
Title: Методичні рекомендації до проведення практичних занять з навчальної дисципліни «Концепції сучасного природознавства»
Authors: Орлик, Надія Анатоліївна
Orlyk, Nadiia Anatoliivna
Keywords: методичні рекомендації
практичні заняття
природознавство
Issue Date: 2024
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Орлик Н. А. Методичні рекомендації до проведення практичних занять з навчальної дисципліни «Концепції сучасного природознавства». Одеса: видавець Університет Ушинського, 2024. 49 с.
Abstract: Методичні рекомендації до проведення практичних занять з навчальної дисципліни «Концепції сучасного природознавства» підготовлено згідно з навчальною програмою для здобувачів освіти закладів вищої освіти. У методичних рекомендаціях «Концепції сучасного природознавства» подано пояснювальну записку, зміст навчальної дисципліни, технологічну карту, критерії оцінювання навчальних досягнень здобувачів вищої освіти, перелік та зміст аудиторних занять з дисципліни, наведено методику їх проведення, питання для самостійного опрацювання, вимоги до індивідуального навчально-дослідного завдання, питання до самопідготовки, а також список рекомендованої та використаної літератури, які допомагають засвоїти та закріпити набуті знання.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19133
Appears in Collections:Кафедра біології і охорони здоров’я



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.