Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19072
Title: Методичні рекомендації до проведення практичних занять з дисципліни «Методика викладання української та зарубіжної літератур» для студентів 4 курсу спеціальності 014 Середня освіта (Українська мова та література)
Authors: Хижняк, Ірина Анатоліївна
Khyzhniak, Iryna Anatoliivna
Keywords: методичні вказівки з літератури
викладання української та зарубіжної літератур
практичні заняття з літератури
міжпредметні зв’язки на уроках літератури
Issue Date: 2024
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Хижняк І. А. Методичні рекомендації до проведення практичних занять з дисципліни «Методика викладання української та зарубіжної літератур» для студентів 4 курсу спеціальності 014 Середня освіта (Українська мова та література) / І. А. Хижяк. - Одеса : ПНПУ імені К. Д. Ушинського, 2024. - 72 с.
Abstract: Методичні вказівки до проведення практичних занять з дисципліни «Методика викладання української та зарубіжної літератур» розроблено у відповідності до затверджено програми дисципліни та згідно структурнологічної схеми, передбаченої освітньо-професійної програми бакалавра зі спеціальності 014 Середня освіта (Українська мова та література». Навчальна дисципліна покликана сформувати у студенті здатності: - здатність працювати в команді; - здатність до пошуку, оброблення та аналізу інформації з різних джерел; здійснювати бібліографічний пошук, працювати з текстом; - здатність застосовувати набуті знання в практичних ситуаціях; - здатність вчитися і оволодівати сучасними знаннями, творчо працювати над поглибленням та вдосконаленням набутих знань; - здатність формувати в учнів предметні компетентності.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/19072
Appears in Collections:Кафедра української філології і методики навчання фахових дисциплін

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Khyzhniak Iryna Anatoliivna.pdf1.09 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.