Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18970
Title: Особистісно-орієнтований підхід в професійній діяльності викладача фізичного виховання у закладах вищої освіти
Other Titles: Personal-oriented approach in the professional activities of the teacher of physical education in institutions of higher education
Authors: Башавець, Наталія Андріївна
Bashavets, Nataliia Andriivna
Касьяненко, Марія Михайлівна
Kasyanenko, Maria Mykhailovna
Keywords: викладач фізичного виховання
професійна діяльності викладача фізкультури
особистісно- орієнтований підхід
фізичне виховання студентів
Issue Date: 2023
Publisher: Вармінсько-Мазурський Yніверситет, Ольштин, Польща
Citation: Башавець Н. А. Особистісно-орієнтований підхід в професійній діяльності викладача фізичного виховання у закладах вищої освіти / Н. А. Башавець, М. М. Касьяненко // Collection of theses : збірник тез. Collected and compiled by (Вармінсько-Мазурський Yніверситет, Ольштин, Польща 5-7 травня 2023 р.). - С. 51-55.
Abstract: Під час вирішення завдань, які ставить перед собою сучасна освіта, виникають питання щодо подолання різних протиріч, які залежать від соціально-економічних вимог суспільства і впливають на формування загальнолюдських цінностей та провідних педагогічних положень. Центральне місце в цьому процесі належить особистості студентів. Відповідно до В.І. Тинного, після ретельного аналізу наукових поглядів нашого часу можна зробити висновок про значні зміни в загальній науковій парадигмі на користь визнання особистості як одного з основних факторів, що впливають на різноманітні процеси, що відбуваються в сучасному суспільстві. Наукове дослідження націлене на процес формування індивідуальних та особистісних якостей людини. Важливо вивчати навички самостійного розвитку, щоб задовольняти власні потреби та досягати особистісних цілей. При цьому слід брати до уваги об'єктивні фактори, які впливають на умови діяльності людини. Мета викладеного матеріалу полягає у проведенні аналізу науково-педагогічної літератури, щоб визначити базові поняття та основні положення, що стосуються реалізації особистісно орієнтованого підходу в процесі фізичного виховання студентів закладів вищої освіти.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18970
Appears in Collections:Кафедра теорії і методики фізичної культури та спортивних дисциплін

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Bashavets.pdf1.89 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.