Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18948
Назва: Лещій Н.П. Методичні рекомендації до практичних занять і виконання самостійної роботи з навчальної дисципліни «Сучасні оздоровчі системи у фізичній культурі» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 014 Середня освіта (фізична культура)
Автори: Лещій, Наталія Петрівна
Leshchii, Nataliia Petrovna
Ключові слова: методичні рекомендації
практичні заняття
самостійна робота
Дата публікації: 2023
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Бібліографічний опис: Лещій Н.П. Методичні рекомендації до практичних занять і виконання самостійної роботи з навчальної дисципліни «Сучасні оздоровчі системи у фізичній культурі» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 014 Середня освіта (фізична культура) : Одеса, Університет Ушинського, 2023. 43 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації розроблено для допомоги здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 014 Середня освіта (фізична культура). Подано анотацію дисципліни, плани практичних занять, завдання для самостійної роботи, рекомендовану літературу, вимоги до знань і вмінь здобувачів, набутих у процесі вивчення дисципліни, перелік питань до заліку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18948
Розташовується у зібраннях:Кафедра дефектології та фізичної реабілітації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Leshchii.pdf581.86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.