Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18938
Title: Методичні рекомендації до проведення практичних занять, організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Вікова і етнопсихологія» [для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, галузі знань 231 Соціальна робота, спеціальності 231 «Соціальна робота»].
Authors: Паскаль, Олена Вікторівна
Paskal, Olena Viktorіvna
Keywords: вікова психологія
професійна підготовка фахівців
соціальна робота
рекомендації до практичних занять
практичніі заняття з психології
етнопсихологія
особливості людей етнічного походження
Issue Date: 2024
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Паскаль О. В. Методичні рекомендації до проведення практичних занять, організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Вікова і етнопсихологія» [для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, галузі знань 231 Соціальна робота, спеціальності 231 «Соціальна робота»] / О. В. Паскаль. - Одеса : Університет Ушинського, 2024. - 85 с.
Abstract: Дисципліна «Вікова і етнопсихологія » є обов’язковим елементом у професійній підготовці фахівців зі спеціальності «Соціальна робота» і передбачає формування у студентів спеціальності 231 Соціальна робота знань, компетенцій та практичних навичок, необхідних розуміння та аналізу психологічних особливостей людей різного віку та етнічного походження з метою забезпечення ефективної та культурно-зорієнтованої соціальної роботи. Голвоними освітніми цілями дисципліни є розуміння психологічних особливостей різних вікових груп; засвоєння основних аспектів впливу етнічного походження, культурних традицій та цінностей на психологічні процеси, ставлення до себе та інших, сприйняття світу тощо та застосування отриманих знань у практиці соціальної роботи. Методичні рекомендації до проведення практичних занять, організації самостійної роботи обов’язкової навчальної дисципліни "Вікова психологія" містять плани проведення, зміст практичних занять та самостійної роботи, технологічну карту дисципліни, тематику індивідуально навчально-дослідних завдань та методичні рекомендації щодо їх виконання. Розроблені для ознайомлення здобувачів вищої освіти зі структурою та змістом навчальної дисципліни і призначені для планування, підготовки та проведення практичних занять та самостійної роботи.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18938
Appears in Collections:Кафедра педагогічних технологій початкової освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Paskal Olena Viktorіvna.pdf11.58 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.