Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18934
Title: Методика навчання математики в закладах передвищої і вищої освіти. Методичний аналіз тем навчальної дисципліни «Вища математика» : Методичні рекомендації для організації самостійної роботи здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня галузі знань 01 Освіта/Педагогіка спеціальності 014.04 Середня освіта (Математика) денної та заочної форм навчання
Authors: Іванова, Світлана Володимирівна
Ivanova, Svitlana Volodymyrivna
Keywords: методичні рекомендації
навчання математики
підготовка майбутніхї фахівців
вища математика
Issue Date: 2024
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: іванова С.В.Іванова С. В. Методика навчання математики в закладах передвищої і вищої освіти. Методичний аналіз тем навчальної дисципліни «Вища математика» : Методичні рекомендації для організації самостійної роботи здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня галузі знань 01 Освіта/Педагогіка спеціальності 014.04 Середня освіта (Математика) денної та заочної форм навчання. Одеса : Університет Ушинського, 2024. 36 с.
Abstract: Методичні рекомендації розроблено відповідно до освітньо-професійної програми «Середня освіта (Математика)» другого магістерського рівня спеціальності 014.04 Середня освіта (Математика), робочої програми з навчальної дисципліни «Методика навчання математики в закладах передвищої і вищої освіти» з метою посиленні ефективності Методичні рекомендації розроблено відповідно до освітньо-професійної програми «Середня освіта (Математика)» другого магістерського рівня спеціальності 014.04 Середня освіта (Математика), робочої програми з навчальної дисципліни «Методика навчання математики в закладах передвищої і вищої освіти» з метою посиленні ефективності підготовки майбутніх фахівців. В методичних рекомендаціях представлено авторські розробки щодо методичного аналізу основних тем навчальної дисципліни «Вища математика», у якому деталізовано системи моделей навчання за цією дисципліною для різних спеціальностей технічних і економічних університетів.. В методичних рекомендаціях представлено авторські розробки щодо методичного аналізу основних тем навчальної дисципліни «Вища математика», у якому деталізовано системи моделей навчання за цією дисципліною для різних спеціальностей технічних і економічних університетів.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18934
Appears in Collections:Кафедра математики і методики її навчання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ivanova.pdf1.4 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.