Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18932
Title: Методичні аспекти застосування інструментів цифровізації в умовах розвитку освітнього процесу
Authors: Шпатакова, О. Л.
Keywords: методичні аспекти
цифровізація
освітній процес
Issue Date: 2023
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Шпатакова О. Методичні аспекти застосування інструментів цифровізації в умовах розвитку освітнього процесу / О. Шпатакова / Сучасні форми і методи організації освітнього процесу в умовах цифрової трансформації: збірник матеріалів всеукраїнської науково-методичної конференції. Одеса : Університет Ушинського, 2023. С. 107-112
Abstract: На сучасному етапі університети зазнають значних змін через суспільні та технологічні тенденції, пов’язані із модернізацією організації процесів, викликаної впровадженням інструментів цифровізації. Як і в період минулих промислових революцій, на етапі цифровізації суспільства та економіки цифрові технології потребують значної адаптації в кожній галузі. Зростаюче використання інструментів цифровізації у вищій освіті передбачає її комплексну адаптацію до впровадження існуючих цифрових інструментів та обумовлює потребу забезпечення готовності до нових змін в даній сфері.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18932
Appears in Collections:Сучасні форми і методи організації освітнього процесу в умовах цифрової трансформації: збірник матеріалів всеукраїнської науково-методичної конференції (2023)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Shpatakova.pdf3.13 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.