Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18929
Title: Стратегічні пріоритети розвитку бібліотеки Університету Ушинського в умовах цифрової трансформації
Authors: Чебикін, Олексій Якович
Chebykin, Oleksij Yakovych
Чебыкин, Алексей Яковлевич
Keywords: бібліотека Університету Ушинського
стратегія розвитку
цифрова трансформація
Issue Date: 2023
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Чебикін О. Стратегічні пріоритети розвитку бібліотеки Університету Ушинського в умовах цифрової трансформації / О. Чебикін / Сучасні форми і методи організації освітнього процесу в умовах цифрової трансформації: збірник матеріалів всеукраїнської науково-методичної конференції. Одеса : Університет Ушинського, 2023. С. 98-101
Abstract: Наприкінці минулого року відбулась Всеукраїнська науково-практична конференція «Бібліотека в сучасному інформаційному просторі: проблеми і перспективи». За участю провідних вчених та фахівців різних університетських бібліотек України. Серед важливих тенденцій в розвитку бібліотеки, як можна засвідчити, визначені її стратегічні пріоритети наприкінці 2003 році залишилися ще більш актуальними. Саме тоді ми виходили з твердження, що університет має майбутнє, якщо функціювання його бібліотеки буде характеризуватися випереджальним інноваційним розвитком спираючись на світові тенденції у галузі інформаційного забезпечення. Внаслідок узагальнення матеріального стану, наявних фондів та комп’ютерних ресурсів бібліотеки, а також вивчення позитивного досвіду провідних бібліотек університетів різних країн: Сан-Хосе, Гарвардського, Стенфордського, Балтиморського, Токійського, Афінського та інших - були сформовані певні передумови реформування нашої бібліотеки.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18929
Appears in Collections:Сучасні форми і методи організації освітнього процесу в умовах цифрової трансформації: збірник матеріалів всеукраїнської науково-методичної конференції (2023)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Chebykin.pdf3.13 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.