Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18923
Title: Мотиваційно-адаптаційний етап технології формування соціально-побутових навичок у дітей дошкільного віку з дцп
Authors: Romenska, Tamara Hryhorivna
Роменська, Тамара Григорівна
Keywords: діти з дцп
формування навичок
мотиваційно-адааптаційний етап
Issue Date: 2023
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Роменська Т. Мотиваційно-адаптаційний етап технології формування соціально-побутових навичок у дітей дошкільного віку з дцп / Т. Роменська / Сучасні форми і методи організації освітнього процесу в умовах цифрової трансформації: збірник матеріалів всеукраїнської науково-методичної конференції. Одеса : Університет Ушинського, 2023. С. 81-84
Abstract: При розробці формувальної технології формування соціально-побутових навичок (далі СПН) у дітей дошкільного віку з ДЦП ми спиралися на теоретичні положення вітчизняних і зарубіжних дослідників про специфіку формування СПН в умовах типового розвитку (А. Гончаренко, С. Кулачківська, В. Кузьменко, С. Ладивір, З. Плохій, Г. Раратюк, О. Кононко, Т. Поніманська, Туробі Мілані Фаріде Аббас, Тулу Каріні, Г. Урунтаєва, Шула Кабулі та ін.) і на з'ясовані впродовж констатувального етапу експерименту найбільш типові особливості СПН у дошкільників із ДЦП. Також ми враховували потенційні можливості розвитку зазначених компонентів соціально-побутової навички в цієї категорії дітей.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18923
Appears in Collections:Сучасні форми і методи організації освітнього процесу в умовах цифрової трансформації: збірник матеріалів всеукраїнської науково-методичної конференції (2023)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Romenska.pdf3.13 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.