Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18922
Title: Модерні методи і форми навчання у вищій школі як відповідь на виклики сучасного світу
Authors: Поляк, К. Ю.
Keywords: модерні методи
форми навчання
вища школа
сучасний світ
Issue Date: 2023
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Поляк К. Модерні методи і форми навчання у вищій школі як відповідь на виклики сучасного світу / К. Поляк / Сучасні форми і методи організації освітнього процесу в умовах цифрової трансформації: збірник матеріалів всеукраїнської науково-методичної конференції. Одеса : Університет Ушинського, 2023. С. 77-81
Abstract: У сучасному світі освіта стрімко розвивається та змінюється. Завдяки цифровій трансформації освіта стає все більш доступною, інтерактивною та цікавою для учнів. На сьогодні існує багато форм навчання, які допомагають урізноманітнити навчальний процес та доповнити традиційне навчання. Сучасні методи навчання у вищій школі, в основному, спрямовані на розвиток критичного і творчого мислення студентів, творчості та навичок вирішення реальних проблем. Ці методи, завдяки сучасним цифровим технологіям, спрямовані саме на те, щоб зробити навчання найбільш цікавим та захоплюючим для студентів.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18922
Appears in Collections:Сучасні форми і методи організації освітнього процесу в умовах цифрової трансформації: збірник матеріалів всеукраїнської науково-методичної конференції (2023)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Poliak.pdf3.13 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.