Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18921
Title: Анкетування як метод опитування у практиці підготовки спортсменів
Authors: Орлов, О. І.
Keywords: анкетування
опитування
підготовка спортсменів
Issue Date: 2023
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Орлов О. Анкетування як метод опитування у практиці підготовки спортсменів/ О. Орлов / Сучасні форми і методи організації освітнього процесу в умовах цифрової трансформації: збірник матеріалів всеукраїнської науково-методичної конференції. Одеса : Університет Ушинського, 2023. С. 73-77
Abstract: Анкетування – це «метод педагогічного дослідження за допомогою анкет», де анкета – «впорядкований за змістом та формою набір запитань, підготовлених у вигляді опитувального листа». Метою цих досліджень є не лише оцінювання спортивних досягнень і компетентностей спортсменів (за допомогою тестів), а й виявлення факторів та їх впливу на рівень підготовки атлетів (за допомогою анкет). При цьому, анкети відіграють не меншу роль ніж тести, бо виявлення зв’язку між результатами тестування і станом певного фактора дозволяє сформулювати гіпотези, що пояснюють рівень досягнутих результатів, а також згодом в інших дослідженнях дадуть можливість прогнозувати результати спортсменів, що відповідають різним станам цих факторів.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18921
Appears in Collections:Сучасні форми і методи організації освітнього процесу в умовах цифрової трансформації: збірник матеріалів всеукраїнської науково-методичної конференції (2023)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Orlov.pdf3.13 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.