Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18886
Title: Методичні рекомендації до практичних занять з дисципліни «Методика викладання зарубіжної літератури» для студентів факультету іноземних мов спеціальності 014 Середня освіта (Мова і література (китайська)), 014 Середня освіта (Мова і література (корейська)). Одеса : ПНПУ імені К. Д. Ушинського
Authors: Павлюк, Надія Леонідівна
Pavliuk, Nadiya Leonidivna
Keywords: викладання зарубіжної літератури
методичні рекомендації
виховний процес
читацька діяльність
компетентність
Issue Date: 2024
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Павлюк Н. Л. Методичні рекомендації до практичних занять з дисципліни «Методика викладання зарубіжної літератури» для студентів факультету іноземних мов спеціальності 014 Середня освіта (Мова і література (китайська)), 014 Середня освіта (Мова і література (корейська)). Одеса : ПНПУ імені К. Д. Ушинського / Н. Л. Павлюк. - Одеса : ПНПУ імені К. Д. Ушинського, 2024. - 65 с.
Abstract: Методичні рекомендації до практичних занять з дисципліни «Методика викладання зарубіжної літератури», які підготовлено для студентів факультету іноземних мов третього року навчання, мають на меті допомогти студентам-філологам у підготовці до практичної діяльності, у набутті знань з методики навчання літератури, вироблені вмінь створювати ефективні навчальні ситуації в освітньому та виховному процесі, виробити зрілість методичних суджень щодо специфіки викладання зарубіжної літератури в школі. Комплекс сприяє глибшому оволодінню матеріалу та систематизації знань студентів-філологів.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18886
Appears in Collections:Кафедра української та зарубіжної літератур

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pavliuk.pdf983.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.