Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18820
Title: Методичні рекомендації до виконання курсових робіт з навчальної дисципліни «Методика навчання шкільного курсу математики» для здобувачів вищої освіти за першим (бакалаврським) рівнем освітньо-професійних програм «Середня освіта (Математика. Інформатика)», «Середня освіта (Математика. Мова і література (англійська))», Середня освіта (Фізика. Математика).
Authors: Скворцова, Світлана Олексіївна
Skvortsova, Svitlana Oleksiivnа
Нєдялкова, Катерина Василівна
Nedyalkova, Katerina
Задоріна, Ольга
Keywords: методичні рекмендації з математики
навчання математики
курсова робота з математики
оформлення курсової роботи
урок з математики
Issue Date: 2024
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Скворцова С. О., Нєдялкова К. В., Задоріна О. М. Методичні рекомендації до виконання курсових робіт з навчальної дисципліни «Методика навчання шкільного курсу математики» для здобувачів вищої освіти за першим (бакалаврським) рівнем освітньо-професійних програм «Середня освіта (Математика. Інформатика)», «Середня освіта (Математика. Мова і література (англійська))», Середня освіта (Фізика. Математика). Одеса : Університет Ушинського, 2024. - 74 с.
Abstract: Методичні рекомендації розроблено відповідно до освітньо-професійних програм «Середня освіта (Математика. Інформатика)», «Середня освіта (Математика. Мова і література (англійська))», Середня освіта (Фізика. Математика) та робочих програм навчальної дисципліни «Методика навчання шкільного курсу математики». Рекомендації підготовлено з метою ознайомлення здобувачів вищої освіти з сутністю такого виду дослідницької діяльності, як курсова робота, етапами її виконання, особливостями оформлення, вимогами до захисту, орієнтовною тематикою з урахуванням сучасних освітніх тенденцій.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18820
Appears in Collections:Кафедра математики і методики її навчання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Skvortsova Svitlana Oleksiivna.pdf3.03 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.