Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18523
Title: Психологічні особливості здатності засвоювання інформації в стресових ситуаціях під час війни у підлітковому та юнацькому віці
Authors: Розіна, Ірина Володимирівна
Розина, Ирина Владимировна
Rozina, Irina Volodymyrivna
Борщевська, О.
Keywords: підлітковий вік
юнацький вік
засвоювання інформації
стресові ситуації
війна
Issue Date: 2023
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Розіна І. Психологічні особливості здатності засвоювання інформації в стресових ситуаціях під час війни у підлітковому та юнацькому віці / І. Розіна, О. Борщевська // Актуальні проблеми практичної психології : збірн. наук. праць Всеукр. наук.-практич. інтернет конф. (19 травня 2023 року, м. Одеса). Одеса, 2023. С. 40-45.
Abstract: Підлітковий та юнацький вік є одним із тих періодів, коли ocoбиcтicть має багато приводів пережити cтреc, адже у цей період відбувається професійний вибір, зміна та адаптація до нових соціальних умов і контактів, насичений навчальний процес і багато іншого. Наразі великим випробуванням для нервової системи юнаків є війна, оскільки вона є тим стресовим фактором, який виник несподівано, триває досить довго, торкається не лише однієї особи, а носить масовий характер. Тобто повинно оцінювати стан підлітків та юнаків не тільки одноособово, а й у сукупності осіб, які знаходяться в такому стані й можуть впливати один на одного з в позитивного так і з негативного боку.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18523
Appears in Collections:Актуальні проблеми практичної психології (2023)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozina, Borshchevska.pdf306.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.