Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18468
Title: Методичні рекомендації до самостійної роботи здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 014 Середня освіта (Історія) з навчальної дисципліни «Історія історичної науки»
Authors: Окорокова, Віра Вікторівна
Okorokova, Vira Viktorivna
Keywords: методичні рекомендації
історія
історія історичної науки
бакалавр
Issue Date: 2023
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Окорокова В. В. Методичні рекомендації до самостійної роботи здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 014 Середня освіта (Історія) з навчальної дисципліни «Історія історичної науки». Одеса: Ун-т Ушинського, 2023. 55 с.
Abstract: Мета навчальної дисципліни: знайомство студентів з основними етапами та тенденціями розвитку історичної науки, формування уявлення про фактори та закономірності її розвитку, критичного мислення, уміння орієнтуватися в різних напрямках історичної думки, встановлювати зв'язок вивчення історії з потребами суспільства, інтелектуальним контекстом епохи, а також іманентними факторами розвитку самої науки. Сформувати мотивацію щодо використання набутих знань у професійній діяльності. Передумови для вивчення дисципліни: для вивчення навчальної дисципліни «Історія історичної науки» здобувачі мають опанувати знання з навчальних дисциплін: «Джерелознавство», «Новітня історія України».
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18468
Appears in Collections:Кафедра історії України

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Okorokova.pdf1.07 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.