Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18399
Title: Колаж як метод створення композицій різного жанру: методичні рекомендації до навчальної дисципліни «Практикум створення колажу» для самостійної роботи здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 014 Середня освіта (Образотворче мистецтво)
Authors: Пономаренко, Марина Валентинівна
Ponomarenko, Maryna Valentynivna
Keywords: методичні рекомендації з мистецтва
колаж
образотворче мистецтво
художня інтерпретація
пейзаж
техніка колажу
інтерпретація портрета
натюрморт
прийоми художньої виразності колажу
Issue Date: 2023
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Пономаренко М. В. Колаж як метод створення композицій різного жанру: методичні рекомендації до навчальної дисципліни «Практикум створення колажу» для самостійної роботи здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 014 Середня освіта (Образотворче мистецтво) / М . В. Пономаренко. - Одеса : Університет Ушинського, 2023. - 32 с.
Abstract: Методичні рекомендації мають на меті розкрити особливості колажу як техніки та творчого мистецького методу, показати актуальність завдань та послідовність етапів виконання портрета, натюрморту і пейзажу в техніці колажу. Важливе місце відводиться історії колажу, його різновидам, прийомам та засобам виразності, стилістичним і образним особливостям. Увага приділяється художній інтерпретації, як основному методу роботи над завданням з виконання портрета в техніці колаж за твором видатного художника епохи Ренесансу. Методичні рекомендації до дисципліни «Практикум створення колажу» призначені для самостійної роботи здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 014 Середня освіта (Образотворче мистецтво), а також для викладачів художніх ЗВО, загальноосвітніх і спеціалізованих художніх шкіл.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18399
Appears in Collections:Кафедра образотворчого мистецтва

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ponomaryova.pdf2.96 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.