Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18336
Title: Психологічні особливості розвитку соціального інтелекту у дорослих дітей та їх батьків
Authors: Стахова, Ю. Є.
Keywords: соціальний інтелект
психологічні особливості
емпатія
соціальні взаємини
старшокласники
батьки
Issue Date: 2023
Publisher: ФОП Бєлий А. Є.
Citation: Стахова Ю. Є. Психологічні особливості розвитку соціального інтелекту у дорослих дітей та їх батьків / Ю. Є. Стахова // Психологічний простір особистості в звичайних та надзвичайних умовах сучасності : Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції «Психологія самоздійснення особистості : теорія, досвід, практика» (19–20 травня 2023 р.) / відп. ред. О. П. Саннікова. Одеса : ФОП Бєлий А. Є., 2023. – С.120-124.
Abstract: У статті презентовано результати дослідження психологічних особливостей розвитку соціального інтелекту у дорослих школярів та їх батьків. У дослідженні взяли участь 25 дорослих школярів та 25 матерів. Соціальний інтелект визначається як здатність ефективно спілкуватися, розуміти і взаємодіяти з іншими людьми. Дослідження показують, що цей аспект інтелекту має значний вплив на особистісний розвиток та соціальну адаптацію особистості. Підібрані методи емпіричного дослідження. Зроблено кількісний аналіз результатів дослідження психологічних особливостей розвитку соціального інтелекту у дорослих дітей та їх батьків. Представлені результати кореляційного аналізу результатів дослідження проявів психологічних особливостей розвитку соціально інтелекту у дорослих дітей і їх батьків, а також кількісний аналіз результатів дослідження. Розглянуто актуальність, мету, завдання, об’єкт та предмет дослідження.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18336
Appears in Collections:Психологічний простір особистості в звичайних та надзвичайних умовах сучасності : Матеріали Всеукр. науково-практ. конф. «Психологія самоздійснення особистості: теорія, досвід, практика» ( 2023 р.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Stakhova Yu. Ye.pdf2.02 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.