Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18287
Назва: Діти з аутизмом, їх логопедична підтримка на корекційних заняттях
Автори: Форостян, Ольга Іванівна
Forostjan, Olha Ivanivna
Загородня, В. А.
Ключові слова: аутизм
логопедична робота
логопедична підтримка
корекційна робота
Дата публікації: 2023
Видавництво: Букаєв Вадим Вікторович
Бібліографічний опис: Форостян О.І. Діти з аутизмом, їх логопедична підтримка на корекційних заняттях / О.І Форостян, В. А. Загородня // Проблеми реабілітації: Збірник наукових праць (за матеріалами науково-практичної конференції). - Одеса : С. 190-193.
Короткий огляд (реферат): Проблема аутизму та логопедичної підтримки дітей аутистів на корекційних заняттях стає дедалі актуальнішою для педагогічної науки та практики сучасного суспільства. Адже при аутизмі в ранньому дитинстві, крім основних особливостей розвитку, порушується здатність до мовлення. Через те, що у дітей-аутистів в мовленнєвому контексті часто виникають проблеми, першочергово через їх власну нездатність налагоджувати соціальні взаємодії та підтримувати контакт з оточуючими без явного психологічного дискомфорту, для них характерні труднощі сприйняття інформації та розуміння ситуацій спілкування. Ці труднощі можуть бути викликані цілком зрозумілою причиною - відсутністю потреби в спілкуванні, зростаючим бажанням уникати контактів і небажанням спілкуватися. В сучасній педагогічній науці є багагато шляхів розв’язання цієї проблеми.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18287
Розташовується у зібраннях:2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Forostjan, Zahorodnya.pdf3.23 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.