Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18273
Назва: Корекційна робота з дітьми з розладами аутистичного спектру із використанням інноваційних технологій
Автори: Соколова, Ганна Борисівна
Sokolova, Hanna Borysivna
Парфьонова, Т. В.
Ключові слова: інноваційні технології
розлад утистичного спектру
корекційна робота з дітьми
Дата публікації: 2023
Видавництво: Букаєв Вадим Вікторович
Бібліографічний опис: Соколова Г.Б. Корекційна робота з дітьми з розладами аутистичного спектру із використанням інноваційних технологій / Г. Б. Соколова, Т. В. Парфьонова // Проблеми реабілітації: Збірник наукових праць (за матеріалами науково-практичної конференції). - Одеса : С. 145-148.
Короткий огляд (реферат): Розлади аутистичного спектру - це особливий тип порушення психічного розвитку, який виникає на основі біологічної дефіцитарності дитини. Згідно сучасної міжнародної класифікації дитячий аутизм відносять до первазивних порушень розвитку, що охоплює всі сторони розвитку. Аутистичні поведінкові прояви можуть виявлятися в різних формах, але однією з загальних рис цього порушення є недорозвиток мовлення різного ступеню прояву. Недорозвиток мовлення у дітей з розладами спектру аутизму може коливатись від повної відсутності мовлення і неспроможності використовувати мовлення як засіб спілкування до наявності розгорнутого мовлення з наявністю в ньому мовленнєвих стереотипій та ехолалій. В цих випадках, ускладнюється комунікаційна сторона мовлення, виникають труднощі у навчанні, спілкуванні з дорослими і дітьми. У зв’язку з цим проблема розвитку мовлення дітей з аутизмом є актуальною як для навчання їх в спеціальних закладах освіти, так і при інклюзивному навчанні.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18273
Розташовується у зібраннях:2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Sokolova, Parfenova.pdf3.23 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.