Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18243
Title: Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної і індивідуальної роботи з навчальної дисципліни «Політологія» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня галузі знань 28 «Публічне управління та адміністрування» спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» (ОПП Публічне управління та адміністрування)
Authors: Гедікова, Наталя Пилипівна
Hedikova, Natalia Pylypivna
Keywords: методичні рекомендації з політології
політологія
практичні завдання з політології
самостійні завдання з політології
навчально-дослідні завдання з політології
Issue Date: 2023
Publisher: Державний заклад "Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського"
Citation: Гедікова Н. П. Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної і індивідуальної роботи з навчальної дисципліни «Політологія» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня галузі знань 28 «Публічне управління та адміністрування» спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» (ОПП Публічне управління та адміністрування) / Н. П. Гедікова. - Одеса : Вид-во «Університет Ушинського». 2023. - 56 с.
Abstract: Методичні рекомендації до проведення практичних занять та організації самостійної і індивідуальної роботи з навчальної дисципліни «Політологія» містять зміст роботи й завдання для практичних занять та самостійної підготовки, вказівки щодо виконання індивідуального навчально-дослідного завдання, питання до самоконтролю, питання до екзамену в обсязі повної структури курсу відповідно до програми, а також систему оцінювання щодо форм поточного та підсумкового контролю знань з поясненнями, рекомендовані джерела інформації, додатки.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18243
Appears in Collections:Кафедра політичних наук i права

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Hedikova Natalia Pylypivna.pdf1.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.