Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18227
Назва: Напрямки корекційно-розвиткової роботи з дітьми з порушеннями мовлення на логоритмічних заняттях
Автори: Афанасьєва, Н.В.
Ключові слова: порушення мовлення
голомітрічні заняття
корекційно-розвиткова робота
Дата публікації: 2023
Видавництво: Букаєв Вадим Вікторович
Бібліографічний опис: Афанасьєва Н.В. Напрямки корекційно-розвиткової роботи з дітьми з порушеннями мовлення на логоритмічних заняттях / Н. В. Афанасьєва // Проблеми реабілітації: Збірник наукових праць (за матеріалами науково-практичної конференції). - Одеса : С. 18-21.
Короткий огляд (реферат): У процесі всебічного вивчення дітей, підлітків та дорослих із розладами мовлення розробляються та адаптуються методики обстеження стану психомоторних та сенсорні функції. На специфічних засадах логоритмічної роботи створюються диференційовані методики, практичні рекомендації щодо впливу на пацієнтів. Логоритміка, як одна з форм активної терапії, вирішує завдання комплексних реабілітаційних методик. Місце логопедичної ритміки в системі реабілітаційних методик розширюється і є потреба у створенні системи логопедичного виховання в Україні та за її межами. Логопедична ритміка розглядається нами як один із засобів корекційних заходів для дітей із мовленнєвою патологією.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18227
Розташовується у зібраннях:2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Afanasʹyeva.pdf3.23 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.