Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17946
Title: Фiзична пiдготовка як комплекс заходiв, спря мований на формування та вдосконалення умiнь та навичок полiцейського
Authors: Носкова, Т. І.
Безродна, А. В.
Keywords: уміння та навички поліцейського
майбутні поліцейські
фізична підготовка органів внутрішних справ
зміцнення здоров’я
Issue Date: 2021
Publisher: Букаєв Вадим Вікторович
Citation: Носкова Т. І. Фiзична пiдготовка як комплекс заходiв, спря мований на формування та вдосконалення умiнь та навичок полiцейського / Т. І. Носкова, А. В. Безродна // Проблеми реабілітації: зб. наук. праць / редкол. : О.І.Форостян та ін. - Одеса: видавець Букаєв Вадим Вікторович, 2021. - С. 97-99.
Abstract: Освіта в галузі фізичної підготовки передбачає створення умов для вільного і всебічного розвитку рухової діяльності людини для її гармонійного фізичного зростання, зміцнення здоров’я; створення бази для ефективної діяльності у всіх галузях життя, праці, побуту. Навчання з фізичної підготовки передбачає формування та вдосконалення в майбутніх поліцейських: – рухових якостей і навичок, необхідних у повсякденній діяльності та в разі виникнення екстремальних ситуацій; – витривалості, швидкісних і силових рис, які забезпечують можливість переслідування правопорушника та перевагу в силовому протистоянні під час його затримання, зокрема з подоланням природних і штучних перешкод; – навичок самоконтролю за фізичним станом і станом здоров’я в процесі виконання фізичних вправ; – практичних навичок застосування прийомів самозахисту, особистої безпеки, фізичного впливу тощо.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17946
Appears in Collections:2021

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Noskova.pdf1.71 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.