Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17909
Title: Методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Інформаційні технології у методиці викладання англійської мови та зарубіжної літератури» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спец. 014.02 Середня освіта (Мова і зарубіжна література (англійська))
Authors: Лук'янченко, Ірина Олегівна
Lukyanchenko, Iryna Olegivna
Keywords: методичні рекомендації
самостійна робота студентів
англійська мова
інформаційні технології
Issue Date: 2023
Publisher: ПНПУ імені К. Д. Ушинського
Citation: Методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Інформаційні технології у методиці викладання англійської мови та зарубіжної літератури» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спец. 014.02 Середня освіта (Мова і зарубіжна література (англійська)). Університет Ушинського. Одеса, 2023. 57 с.
Abstract: Методичні рекомендації призначені для аудиторної та самостійної роботи з дисципліни «Інформаційні технології у методиці викладання англійської мови та зарубіжної літератури» за спеціальністю 014.02 Середня освіта (Мова і зарубіжна література (англійська)) за другим (магістерським) рівнем вищої освіти. Рекомендації містять теми та інструктивні матеріали щодо підготовки до практичних занять і самостійної роботи, тематику та вимоги до індивідуального навчально-дослідного завдання, вимоги до заліку, критерії оцінювання, список рекомендованих інформаційних джерел.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17909
Appears in Collections:Кафедра германської філології та методики викладання іноземних мов

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Lukyanchenko.pdf1.95 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.