2021 Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 30 of 30
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Корекція звязного мовлення у дітей старшого дошкільного віку з загальним недорозвитком мовленняЛещій, Наталія Петрівна; Leshchii, Nataliia Petrovna; Артеменко, Н.
2021Проблеми соціалізації осіб з особливими потребами в умовах системних змінЛагода, Н. М.
2021Методика формування міжособистісних стосунків у дошкільників з тяжкими порушеннями мовленняКабельнікова, Н. В.; Томіліна, С. В.
2021Психолого-педагогічні умови формування усного мовлення у молодших школярів з гіперактивністюКабельнікова, Н. В.; Ігнатенко, Т. П.
2021Психолого-педагогічний супровід дітей з особливими потребами та їхніх родин в умовах кризових викликівІльчук, О. В.
2021До проблеми вивчення патогенезу моторної алаліїГалущенко, Вікторія Іванівна; Galushchenko, Viktoriya Ivanivna; Соловей, Н. С.
2021Характеристика мовного дихання у дiтей зi стертою формою дизартрiiArnautova, Larysa Valentynivna; Арнаутова, Лариса Валентинівна; Паладій, О. В.
2021Характеристика поведінкових реакцій у дітей з розладами аутичного спектруArnautova, Larysa Valentynivna; Арнаутова, Лариса Валентинівна; Івіна, Д. І.
2021Інноваційні технології та їх використання в логопедичній практиці з дітьми з порушенням мовленняArnautova, Larysa Valentynivna; Арнаутова, Лариса Валентинівна; Войтенко, К. А.
2021Проблеми реабілітації: зб. наук. працьУніверситет Ушинського
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 30 of 30