Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17882
Title: Методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти з дисципліни «Психологічне консультування, діагностика та корекція кризових станів особистості» спеціальності 053 «Психологія»
Authors: Головська, Ірина Георгіївна
Holovska, Iryna
Keywords: методичні рекомендації
практичні заняття
самостійна робота студентів
психологія
Issue Date: 2023
Citation: Головська І. Г. Методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти з дисципліни «Психологічне консультування, діагностика та корекція кризових станів особистості» спеціальності 053 «Психологія». Одеса. Університет Ушинського. 2023. 40 с.
Abstract: Методичні рекомендації складено відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 09.07.2018 року № 1/9-434 «Щодо рекомендацій з навчальнометодичного забезпечення» і містять передмову, загальну інформацію про навчальну дисципліну, теми лекційного курсу, плани семінарських занять, питання для самоперевірки, вимоги до виконання самостійної роботи, перелік індивідуальних науково-дослідних завдань, список літератури.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17882
Appears in Collections:Кафедра теорії та методики практичної психології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Holovska.pdf509.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.