Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17831
Title: Методичні рекомендації до практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Виробництво та обробка конструктійних матеріалів» побудова фазових діаграм конструкційних матеріалів для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 014 Середня освіта (Трудове навчання та технології) конструкційних матеріалів
Authors: Усов, Валентин Валентинович
Usov, Valentyn Valentynovych
Keywords: методичні рекомендації
практичні заняття
самостійна робота студентів
діаграма
сплав
Issue Date: 2023
Publisher: ПНПУ імені К. Д. Ушинського
Citation: Усов В. В. Методичні рекомендації до практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Виробництво та обробка конструктійних матеріалів» побудова фазових діаграм конструкційних матеріалів для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 014 Середня освіта (Трудове навчання та технології) конструкційних матеріалів / В. В. Усов. – Одеса: Університет Ушинського, 2023. – 25 с.
Abstract: Методичні рекомендації до практичних занять та організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Виробництво та обробка конструкційних матеріалів» мають на меті допомогти студентам засвоїти теоретичний та практичний матеріал з теми «Побудова фазових діаграм конструкційних матеріалів». В роботі представлено методичні рекомендації щодо питань: 1. Фазова діаграма та її побудова; 2. Аналіз діаграм стану подвійних сплавів; 3. Аналіз діаграми стану сплавів системи залізо-цементит. Наведено короткі теоретичні відомості, порядок виконання роботи та питання, які треба вивчити.. Рекомендовано для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 014 Середня освіта (Трудове навчання та технології) з метою закріплення, поглиблення й узагальнення знань, одержаних під час навчання.  
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17831
Appears in Collections:Кафедра технологічної і професійної освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Usov, Valentyn Valentynovych.pdf742.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.