Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17639
Title: Активні методи навчання для формування медіакультури учнів на уроках іноземної мови
Authors: Калбанцева, Л. І.
Keywords: медіаурок іноземної мови
активні методи навчання
інфографіка
хмара слів
інтелект-карти
квест
скрайбінг
метод сторітелінгу
Issue Date: 2023
Publisher: Кафедра педагогіки Університету Ушинського; Нерубайський академічний ліцей № 1 Нерубайської сільської ради, Одеського району Одеської області
Citation: Калбанцева Л. І. Активні методи навчання для формування медіакультури учнів на уроках іноземної мови / Л. І. Калбанцева // Модернізація освітнього процесу в сучасних закладах освіти : збірник наукових праць / редкол. О. Я. Чебикін та ін. – Одеса : Університет Ушинського, 2023. – С. 95-102.
Abstract: Підсумовуючи зазначене вище, можемо констатувати, що медіаурок іноземної мови - це гіперсистема, що реалізує різноманітні методи та прийоми, удосконалює, оптимізує використання традиційних методів і засобів навчання, задовольняє вимоги сучасного інформаційного суспільства, і саме учитель має дати учневі спеціальні пошукові знання, навчити навігації в інформаційному просторі, тобто формувати діяльнісно-ціннісний підхід до освіти й самоосвіти. Результатом медіаосвіти має бути підвищення рівня медіакомпетенції, яка полягає в сукупності мотивів, знань, умінь і можливостей, що сприяють добиранню, використанню, критичному аналізу, який доступний для викладу інформації учням, які отримують відомості швидко, із цікавістю та макси-мальною інформаційною ефективністю.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17639
Appears in Collections:2023

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kalbantseva.pdf4.78 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.