Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17625
Назва: Компенсаторна функція філософії: сутність і зміст
Автори: Вєлкова, Вікторія Анатоліївна
Самчук, Лариса Сергіївна
Samchuk, Larysa
Самчук, Лариса Сергеевна
Ключові слова: філософія
компенсаторна функція
Дата публікації: 2023
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Бібліографічний опис: Вєлкова В. А. Компенсаторна функція філософії: сутність і зміст / Вєлкова Вікторія Анатоліївна, Самчук Лариса Сергіївна // Освіта та соціалізація особистості : матеріали ХІ Інтернет-конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених. (Одеса, 20-21 квітня 2023 р.) / оргком. : А. В. Красножон, О. А. Копусь, Г. В. Музиченко, Є. В. Борінштейн. – Одеса : Університет Ушинського, 2023. – С. 29-31.
Короткий огляд (реферат): Філософія допомагає компенсаторною функцією багатьма способами. Це може дати нам правильний шлях до мети та сенсу, ідеї та перспективи, надати основу для прийняття етичних рішень, допомогти нам впоратися зі складними емоціями, розвинути навички критичного мислення, дати нам почуття спільності та зв’язку, а також надихнути нас працювати над кращим майбутнім. Хоча філософія не може вирішити всі життєві проблеми, вона може хоч трохи допомогти нам впоратися з ними та знайти для себе відповіді на хвилюючі питання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17625
Розташовується у зібраннях:Освіта та соціалізація особистості (2023)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Velkova, Samchuk.pdf1.82 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.