Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17521
Назва: Використання сучасних методів навчання та інструментів організації освітнього процесу для забезпечення якісної підготовки фахівців зі спеціальності «Облік і оподаткування»
Автори: Гнедіна, Катерина Володимирівна
Ключові слова: інноваційні методи навчання
інструменти організації освітнього процесу
облік
оподаткування
Дата публікації: 2023
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Бібліографічний опис: Гнедіна К. В. Використання сучасних методів навчання та інструментів організації освітнього процесу для забезпечення якісної підготовки фахівців зі спеціальності «Облік і оподаткування» / Катерина Володимирівна Гнедіна // Сучасні методи та форми організації освітнього процесу у закладах вищої освіти : збірник матеріалів всеукраїнської науково-методичної конференції. - Одеса : Університет Ушинського, 2023. - С. 19-22.
Короткий огляд (реферат): Інноваційні методи навчання та сучасні інструменти організації освітнього процесу сприяють покращенню якості підготовки фахівців у сфері обліку і оподаткування. Їх вибір серед широкого різноманіття має здійснюватися викладачем з урахуванням змісту курсу, форми організації навчального процесу, потреб та інтересів здобувачів вищої освіти тощо. Інноваційні технології та методи, які використовуються у начальному процесі (ігрові технології та онлайн-сервіси, технології віртуальної та доповненої реальності, метод зворотного класу, метод інтелектуальних карт) сприяють формуванню такого навчального середовища, яке мотивує здобувачів вищої освіти до досягнення програмних результатів навчання, підвищує їх залученість до навчання та формує гнучкі навички, затребувані роботодавцями на ринку праці. Крім того, метод симуляції у рамках проведення ділових ігор, метод кейсів сприяють розвитку практичних навичок у здобувачів вищої освіти завдяки виконанню завдань, які ставляться перед фахівцями у сфері обліку і оподаткування під час професійної діяльності (зокрема, ведення бухгалтерського обліку, складання фінансової звітності та її аналіз, перевірка бухгалтерської документації, формування податкових декларацій, аналіз результатів діяльності підприємства, прийняття управлінських рішень та ведення управлінського обліку тощо).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17521
Розташовується у зібраннях:Сучасні методи та форми організації освітнього процесу у закладах вищої освіти (2023)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Hnedina.pdf3.82 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.