Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17520
Назва: Інноваційні методи підготовки магістрів з дисципліни «Управління якістю продукції зернопереробних виробництв»
Автори: Фоміна, Ірина Миколаївна
Ключові слова: інтелект-карти
підготовка магістрів
зернопереробні виробництва
Дата публікації: 2023
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Бібліографічний опис: Фоміна І. М. Інноваційні методи підготовки магістрів з дисципліни «Управління якістю продукції зернопереробних виробництв» / Ірина Миколаївна Фоміна // Сучасні методи та форми організації освітнього процесу у закладах вищої освіти : збірник матеріалів всеукраїнської науково-методичної конференції. - Одеса : Університет Ушинського, 2023. - С. 83-86.
Короткий огляд (реферат): Використання інтелект-карт Xmind дозволяє структурувати ідеї, генерувати нові ідеї та працювати над колективними проектами ефективно та організовано. Це сприяє підвищенню продуктивності та співпраці між учасниками. Все це ефективно впливає на підготовку магістрів за матеріалом дисципліни «Управління якістю продукції зернопереробних виробництв».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17520
Розташовується у зібраннях:Сучасні методи та форми організації освітнього процесу у закладах вищої освіти (2023)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Fomina.pdf3.83 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.