Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17380
Title: Методичні рекомендації до самостійної роботи з навчальної дисципліни «Практичний курс англійської мови» (до змістового модуля «Careers and Professions») для здобувачів першого (бакалаврського) рівня спеціальностей: 014 «Середня освіта (Українська мова і література)» 2-го та 3-го років підготовки 014 «Середня освіта (Мова і література (російська))» 3-го року підготовки, 014 «Середня освіта (Мова і література (китайська))» 3-го року підготовки
Authors: Стрига, Елеонора Вячеславівна
Stryga, Eleonora Vyacheslavivna
Keywords: методичні рекомендації з англійської мови
практичний курс англійської мови
читання англійського тексту
англомовна комунікація
Issue Date: 2023
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Стрига Е. В. Методичні рекомендації до самостійної роботи з навчальної дисципліни «Практичний курс англійської мови» (до змістового модуля «Careers and Professions») для здобувачів першого (бакалаврського) рівня спеціальностей: 014 «Середня освіта (Українська мова і література)» 2-го та 3-го років підготовки 014 «Середня освіта (Мова і література (російська))» 3-го року підготовки, 014 «Середня освіта (Мова і література (китайська))» 3-го року підготовки / Е. В. Стрига. - Одеса : Університет Ушинського, 2023. - 29 с.
Abstract: Методичні рекомендації з навчальної дисципліни «Практичний курс англійської мови» (до змістового модуля «Careers and Professions») призначені для здобувачів першого (бакалаврського) рівня спеціальностей 014 «Середня освіта (Українська мова і література)» 2-го та 3-го років підготовки, 014 «Середня освіта (Мова і література (російська))» 3-го року підготовки, 014 «Середня освіта (Мова і література (китайська))» 3-го року підготовки. Укладені матеріали призначені для самостійного опрацювання навчального матеріалу з означеної дисципліни у рамках вивчення змістового модуля «Сareers and Professions». Тексти для опрацювання є сучасні та автентичні з освітньої платформи Coursera та платформи YouTube, завдання спрямованні на розвиток у здобувачів навичок детального читання тексту, резюмування прочитаного та представлення власної незалежної думки з приводу вивченого, а відтак підвищується рівень англомовної комунікації, самостійної роботи та критичного мислення.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17380
Appears in Collections:Кафедра західних і східних мов та методики їх навчання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Stryga Eleonora Vyacheslavivna.pdf703.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.