Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17318
Title: Основні напрямки підготовки майбутніх учителів музичного мистецтва до застосування інноваційних методів роботи зі школярами
Authors: Batiuk, Nataliya Orestivna
Батюк, Наталія Орестівна
Keywords: підготовка майбутніх учителів музичного мистецтва
інноваційні методи
підготовка майбутніх учителів
ключові компетентності
нова українська школа
Issue Date: 2022
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Батюк Н. О. Основні напрямки підготовки майбутніх учителів музичного мистецтва до застосування інноваційних методів роботи зі школярами / Н. О. Батюк // Музична та хореографічна освіта в контексті культурного розвитку суспільства: матеріали і тези VІІI Міжнародної конференції молодих учених та студентів (Одеса 14-15 жовтня 2022 р.). – Т. 2. – Одеса: ПНПУ імені К. Д. Ушинського, 2022. – С. 116-120.
Abstract: Підготовка майбутніх учителів безпосередньо пов’язана з реформами середньої освіти, які були започатковані Міністерством освіти і науки України ще у 2016 році. Концептуальні зміни у загальній середній освіті було висвітлено в законі «Про освіту» та концепції «Нова українська школа». Окреслені в означених документах контури майбутньої української школи спонукають до інституційних реформ і заклади вищої освіти, які займаються професійно- педагогічною підготовкою майбутніх учителів. В процесі підготовки майбутніх учителів у виші, особлива увага приділяється ознайомленню студентів з інноваційними педагогічними технологіями, методами та специфікою їх використання безпосередньо під час проведення уроків. Однак, варто зауважити, що цей процес відбувається у відриві від тих нововведень, які безпосередньо відбуваються в закладах загальної середньої освіти, що не дає майбутньому учителю чіткого розуміння щодо застосовувати інноваційних методів, як дидактичного інструменту впровадження освітніх змін в новій українській школі.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17318
Appears in Collections:Музична та хореографічна освіта в контексті культурного розвитку суспільства (2022) Т. 2.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Batiuk Zorina Stepanivna.pdf2.27 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.