Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17251
Title: Навчальний посібник з аудіювання англійською мовою з курсу “Практика усного та писемного мовлення” для здобувачів 4 року навчання факультету іноземних мов
Authors: Zaіtseva, Catheryna Ivanivna
Зайцева, Катерина Іванівна
Keywords: аудіювання англійською мовою
практика усного та писемного мовлення
культура мовлення
практика усного та писемного мовлення
Issue Date: 2023
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Зайцева К. І. Навчальний посібник з аудіювання англійською мовою з курсу “Практика усного та писемного мовлення” для здобувачів 4 року навчання факультету іноземних мов / К. І. Зайцева. — Одеса: ПНПУ імені К. Д. Ушинського, 2023. – 203 с.
Abstract: Навчальний посібник з аудіювання англійською мовою з курсу “Практика усного та писемного мовлення” для здобувачів 4 року навчання факультету іноземних мов. Посібник призначений для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 4-го року навчання за спеціальністю 014.021 Середня освіта (Англійська мова та література). Посібник розроблено до семи автентичних аудіо- записів оповідань за темами, на яких базується підручник Возна М. О., Гапонів А. Б., Антонюк М.Н. Хоменко Н. С., Пермінова А.В. «Англійська мова ІV курс». Посібник складається з семи розділів, кожен з яких містить автентичний аудіо- запис оповідань на англійській мові, комплекс вправ і завдань до нього, а також завдання для самостійної роботи здобувачів освіти. Посібник також містить короткі довідки про авторів у вигляді тесту, цитати з роману, загальні тести для перевірки отриманих знань, транскрипти семи текстів автентичних аудіооповідань та ключі до комплексу вправ та завдань розділу Listening.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17251
Appears in Collections:Кафедра германської філології та методики викладання іноземних мов

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zaіtseva Catheryna Ivanivna.pdf2.2 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.