Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17248
Title: Методичні рекомендації щодо проведення практичних занять та самостійної роботи з курсу «Особливості роботи перекладача у міжнародних організаціях» (для здобувачів третього (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 03 «Гуманітарні науки» спеціальності 035 «Філологія», денної та заочної форми навчання) за ОПП «Переклад (перша-китайська, друга - англійська)», «Переклад (перша-англійська, друга - китайська)»
Authors: Каменчук, Тетяна Олегівна
Kamenchyk, Tetiana Olegivna
Keywords: робота перекладача в міжнародних організаціях
методичні рекомендації
організація самостійної роботи
реалізації розвитку міжнародних організацій
механізм функціонування міжнародних організацій
організаційно-функціональна структура ООН
регіональні організації Європейського регіону
світова організація торгівлі
система міжнародних валютно-кредитних організацій
європейський банк
міжнародні фінансові організації
Issue Date: 2023
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Каменчук Т. О. Методичні рекомендації щодо проведення практичних занять та самостійної роботи з курсу «Особливості роботи перекладача у міжнародних організаціях» (для здобувачів третього (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 03 «Гуманітарні науки» спеціальності 035 «Філологія», денної та заочної форми навчання) за ОПП «Переклад (перша-китайська, друга - англійська)», «Переклад (перша-англійська, друга - китайська)» / Т. О. Каменчук. - Одеса: : Університет Ушинського, 2023. - 27 с.
Abstract: Навчальна дисципліна «Особливості роботи перекладача в міжнародних організаціях» присвячена вивченню міжнародних організацій як акторів міжнародних відносин, що сформувались у відповідь на потреби координувати співробітництво держав у різних сферах в умовах взаємозалежного світу. Важливі функції багатьох міжнародних організацій дають змогу їм впливати на національні політики, трансформацію політичних режимів, систем управління. Відтак, пропонована навчальна дисципліна має міждисциплінарний характер, її вивчення засновується на методологічних засадах політичної науки та міжнародних відносин. Метою вивчення дисципліни «Особливості роботи перекладача в міжнародних організаціях» є сформувати у студентів фахові знання про сутність та природу міжнародних організацій, їхню роль у міжнародній та національних політиках, виробити та розвинути навички самостійного аналізу діяльності міжнародних організацій, їхнього впливу на суспільно-політичні процеси в Україні. У процесі реалізації поставленої мети студенти повинні оволодіти категоріальним, термінологічним і понятійним апаратом міжнародних організацій, методологічною основою та аналітичними методами аналізу конкретних міжнародних організацій, наслідків їхньої діяльності для світової, регіональної та національної політик.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17248
Appears in Collections:Кафедра політичних наук i права

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kamenchyk Tetiana Olegivna.pdf948.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.