Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17191
Title: Методичні рекомендації до виконання творчих проєктів з технології оздоблення одягу національною вишивкою для здобувачів вищої освіти за першим (бакалаврським) рівнем зі спеціальностей 014 середня освіта (трудове навчання та технології), 015 професійна освіта (дизайн)
Authors: Савчук, Олена Петрівна
Savchuk, Olena Petrivna
Петухова, Тетяна Анатоліївна
Petukhova, Tetіana Anatoliivna
Козак, Вікторія Ігорівна
Kozak, Viktoriia
Keywords: українська вишивка
види вишивки
технологія вишивки
виконання творчого проекту
орнаментальна вишивка
методичні рекомендації з технології вишивки
Issue Date: 2022
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Савчук О. П. Методичні рекомендації до виконання творчих проєктів з технології оздоблення одягу національною вишивкою для здобувачів вищої освіти за першим (бакалаврським) рівнем зі спеціальностей 014 середня освіта (трудове навчання та технології), 015 професійна освіта (дизайн) / О. П. Савчук, Т. А. Петухова, В. І. Козак . - Одеса: Університет Ушинського, 2022. - 69 с.
Abstract: Вивчення матеріалу передбачається студентами спеціальності 014 Середня освіта (Трудове навчання та технології) , 015 Професійна освіта (Дизайн). Студентам пропонується прослухати курс лекцій та виконати самостійно творчу роботу. У період семестру студенти повинні проробити навчальний матеріал за конспектом лекцій та рекомендованою літературою. Самостійна творча робота передбачає ознайомлення з діючими програмами з дисциплін «Народні промисли», «Декоративно-ужиткові вироби», «Теорія і практика дизайну», «Матеріалознавство та технології», з навчальними та методичними посібниками, з фаховими періодичними виданнями. Мета методичних рекомендацій - сприяти формуванню у студентів сукупності знань та вмінь, необхідних для організації і проведенню учбового процесу уроків з технологій у НУШ. В методичних рекомендаціях розглядається тема «Технологія оздоблення сорочок національною вишивкою». Актуальність цієї теми обумовлена героїчними подіями становлення України як держави самобутньої із славетною історією, яка має відображатися в оздобленні національного чоловічого одягу в умовах сьогодення.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17191
Appears in Collections:Кафедра технологічної і професійної освіти



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.