Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17186
Title: Методичні рекомендації до виконання практичних та самостійних робіт з комп’ютерної графіки до дисципліни «Комп’ютерне проєктування"
Authors: Туляєв, Володимир Володимирович
Tulayev, Volodymyr Volodymyrovych
Keywords: методичні рекомендації
комп’ютерна графіка
комп’ютерне проєктування
Issue Date: 2023
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Туляєв В. В. Методичні рекомендації до виконання практичних та самостійних робіт з комп’ютерної графіки до дисципліни «Комп’ютерне проєктування» для здобувачів вищої освіти 3 року навчання за першим (бакалаврським) рівнем зі спеціальності 015 Професійна освіта (Дизайн). Одеса : Університет Ушинського, 2023. 38 с.
Abstract: Стрімкий науково-технічний і соціальний розвиток сучасного суспільства привів до виникнення нової техніки, матеріалів і умов праці та відповідних змін у традиційному переліку професій художнього спрямування. Це обумовило появу абсолютно нових вимог до особистості фахівця, працюючого у сфері художньої діяльності. У цьому плані перспективним є розвиток низки нових або модифікованих художніх професій, зокрема пов'язаних з різновидами дизайну - поліграфічного, ландшафтного, комп'ютерного, промислового, інтер'єру, рекламного тощо та видами декоративно-ужиткового мистецтва - кераміки, деревообробки, ювелірного, моделювання одягу тощо. Ці професії розглядаються у тісному взаємозв'язку високих технологій і основ класичного мистецтва. Наслідком появи таких вимог є нагальна потреба у фахівцях, які володіють сучасними технологіями та здатні знайти творчі нестандартні рішення. У таких умовах одним із шляхів вирішення сучасних завдань у сфері художньої діяльності є ефективне використання інформаційних технологій у процесі навчання.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17186
Appears in Collections:Кафедра технологічної і професійної освіти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tuliaiev Metod.pdf751.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.