Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17107
Назва: Методичні рекомендації для організації самостійної роботи та дистанційного навчання за курсом "Методика навчання шкільного курсу математики" здобувачів вищої освіти за першим (бакалаврським) рівнем спеціальності 014 Середня освіта (Математика)
Автори: Коростіянець, Тамара Петрівна
Korostiyanets, Tamara Petrivna
Ключові слова: нерівності
методичні рекомендації з математики
розв`язування нерівностей
лінійні нерівності
розв`язування нерівностей методом інтервалів
Дата публікації: 2023
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Бібліографічний опис: Коростіянець Т. П. Методичні рекомендації для організації самостійної роботи та дистанційного навчання за курсом "Методика навчання шкільного курсу математики" здобувачів вищої освіти за першим (бакалаврським) рівнем спеціальності 014 Середня освіта (Математика) / Т. П. Коростіянець. - Одеса, Університет Ушинського, 2023. - 50 с.
Короткий огляд (реферат): Нерівності в шкільному курсі математики - методичні рекомендації призначені для організації самостійної роботи та дистанційного навчання за курсом "Методика навчання шкільного курсу математики" здобувачів вищої освіти за першим (бакалаврським) рівнем 3-го року навчання спеціальності 014 Середня освіта (Математика). У них викладено основні питання з методики розв`язування нерівностей в ШКМ. Розглянуто теоретичні основи і алгоритми розв`язання різних видів нерівностей, структуровано завдання для самостійної роботи, рекомендовано перелік навчальної літератури.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17107
Розташовується у зібраннях:Кафедра математики і методики її навчання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Korostiyanets Tamara Petrivna.pdf1.36 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.