Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17082
Назва: Інклюзія в фізичній культурі
Автори: Щекотиліна, Наталя Федорівна
Shchekotylina, Natalia Fedorivna
Ключові слова: навчальний посібник
фізична культура
спорт
Дата публікації: 2023
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Бібліографічний опис: Щекотіліна Н. Ф. Інклюзія в фізичній культурі : навчальний посібник. Одеса : Університет Ушинського, 2023. 202 с.
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник призначений для викладачів закладів середної освіти, для здобувачів, що навчаються за напрямом підготовки «Спеціальна освіта», «Середня освіта (фізична культура)», «Фізична культура і спорт». У посібнику викладені проблеми порушення розвитку у дітей, виділено загальні закономірності аномального розвитку, представлена класифікація типів психічного дизонтогенеза, розкрито причини і механізми порушення розвитку, дана клініко-психологічна характеристика дітей при різних формах дизонтогенеза. Також у посібнику розкриваються основні аспекти психологічної корекції дітей з проблемами в розвитку. Посібник може бути корисним не тільки вчителям фізичної культури, студентам, а й слухачам, які пройшли перепідготовку в області фізичної культури, тренерам, а також фахівцям, що працюють з дітьми та підлітками в будь якій структурі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17082
Розташовується у зібраннях:Кафедра гімнастики та спортивних єдиноборств

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Shchekotylina.pdf2.68 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.