Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17080
Title: Поліфонія сучасного філософського знання: діалог на зламі тисячоліть. Змістовий модуль 3. Панорама езотеричної філософії ХХ-ХХІ століть. Змістовий модуль 4. Сучасні проблеми філософії моралі : методичні рекомендації
Authors: Поплавська, Тетяна Миколаївна
Poplavska, Tetiana Mykolaivna
Keywords: філософія
методичні рекомендації
індивідуальна робота
самостійна робота
Issue Date: 2023
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Поплавська Т.М. Поліфонія сучасного філософського знання: діалог на зламі тисячоліть. Змістовий модуль 3. Панорама езотеричної філософії ХХ-ХХІ століть. Змістовий модуль 4. Сучасні проблеми філософії моралі. : методичні рекомендації. Одеса, 2023. 33 с.
Abstract: В сучасну переломну епоху, коли в суспільстві відбуваються докорінні зрушення у свідомості людей, пов'язані з переоцінкою цінностей та руйнуванням віджилих ідеалів та стереотипів, назріла потреба у філософському осмисленні процесів, що відбуваються, у систематизації та узагальненні знань, накопичених у різних культурах протягом минулого століття для виходу на якісно новий рівень філософської рефлексії. Методичні рекомендації призначені для здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти спеціальності «033 Філософія». Вміщують матеріал щодо специфіки дисципліни, особливостей опрацювання теоретичного курсу, теми завдань для виконання індивідуальної та самостійної роботи, підготовки до практичних занять, містять список літератури та словник філософських термінів, тощо.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17080
Appears in Collections:Кафедра філософії, соціології та менеджменту соціокультурної діяльності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Poplavska.pdf741.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.