Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17040
Назва: Використання нейробіки для розкриття творчого потенціалу майбутніх учителів музичного мистецтва
Автори: Шуплецова, Л. Ю.
Ключові слова: педагогічна діяльність
сучасне суспільство
вплив музики
нейробіка
музичне мистецтво
Дата публікації: 2017
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Бібліографічний опис: Шуплецова Л. Ю. Використання нейробіки для розкриття творчого потенціалу майбутніх учителів музичного мистецтва / Л. Ю. Шуплецова // Глобальні виклики педагогічної освіти в університетському просторі : матеріали ІІІ Міжнародного Конгресу (м. Одеса, 18-21 травня 2017 р.) / Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського. – Одеса: Видавничий дім «Гельветика», 2017. – С. 330-332.
Короткий огляд (реферат): Музика є ключем до систем людської пам'яті. Вплив музики на клітинному рівні дозволяє говорити про її глибинну дію на мозкові структури та на організм людини в цілому. Доведено, що в результаті музичного впливу підвищується чутливість не лише слухових, але і зорових аналізаторів, покращуються психічні процеси уваги, сприйняття, запам'ятовування, регулюється обмін речовин. Велика кількість медичних і психологічних досліджень підтверджують позитивну дію музики на психофізичний стан і розвиток людини. У роботі вчителя музичного мистецтва очевидні переваги пам’яті й чим більше часу ми будемо тренувати її, тим більше позитивних наслідків отримаємо в майбутньому.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17040
Розташовується у зібраннях:Глобальні виклики педагогічної освіти в університетському просторі (2017)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Shupletsova.pdf9.87 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.