Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17023
Title: До питань організації методичної підготовки майбутніх учителів музичного мистецтва у контексті компетеннісного підходу
Authors: Лю, Сянь
Liu, Xuan
Keywords: підготовка майбутніх учителів музики
компетентнісний підхід
самопідготовка вчителя музики
самостійна навчальна діяльність
Issue Date: 2017
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Лю Сянь До питань організації методичної підготовки майбутніх учителів музичного мистецтва у контексті компетеннісного підходу / Лю Сянь // Глобальні виклики педагогічної освіти в університетському просторі : матеріали ІІІ Міжнародного Конгресу (м. Одеса, 18-21 травня 2017 р.) / Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського. – Одеса: Видавничий дім «Гельветика», 2017. – С. 310-311.
Abstract: Методична підготовка є найбільш суттєвою складовою фахової підготовки майбутніх учителів. В сучасній парадигмі компетентнісного підходу методична підготовка представлена низкою компетенцій, що відбивають володіння студентами як загальними педагогічними методиками, актуальними для сьогодення, так і методиками навчання фахових дисциплін, що є усталеними, традиційними, а також інноваційними, навіть, альтернативними. У підготовці майбутніх учителів музичного мистецтва найважливішими вважаються компетенції, що пов’язані з організацією та проведенням уроків музичного мистецтва в школі, з організацією музично-творчої діяльності школярів, навчання їх співу, колективним формам музикування, музичного сприймання тощо. В Китаї дуже актуальним є навчання гри на фортепіано, отже методична компетентність в цьому питання є дуже важливою.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17023
Appears in Collections:Глобальні виклики педагогічної освіти в університетському просторі (2017)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Liu Xuan.pdf9.87 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.