Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17016
Title: Поліфонія сучасного філософського знання: діалог на зламі тисячоліть. Змістовий модуль 1. Основні течії та школи західної філософської думки ХХ-ХХІ століть. Змістовий модуль 2.Панорама східної філософії ХХ–ХХІ століть : конспект лекцій
Authors: Поплавська, Тетяна Миколаївна
Poplavska, Tetiana Mykolaivna
Keywords: сучасне філософське знання
західна філософська думка
свідомість людини
філософське осмислення
методичні рекомендації
пргаматизм
Issue Date: 2023
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Поплавська Т. М. Поліфонія сучасного філософського знання: діалог на зламі тисячоліть. Змістовий модуль 1. Основні течії та школи західної філософської думки ХХ-ХХІ століть. Змістовий модуль 2. Панорама східної філософії ХХ–ХХІ століть : конспект лекцій / Т. М. Поплавська. - Одеса: Університет Ушинського, 2023. - 44 с.
Abstract: З сучасну переломну епоху, коли в суспільстві відбуваються докорінні зрушення у свідомості людей, пов'язані з переоцінкою цінностей та руйнуванням віджилих ідеалів та стереотипів, назріла потреба у філософському осмисленні процесів, що відбуваються, у систематизації та узагальненні знань, накопичених у різних культурах протягом минулого століття для виходу на якісно новий рівень філософської рефлексії. Конспект лекцій призначено для здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти спеціальності «033 Філософія». Містить матеріал щодо специфіки дисципліни, особливостей опрацювання теоретичного курсу, теми лекцій для виконання індивідуальної та самостійної роботи, підготовки до практичних занять, містить список джерел, які допоможуть здобувачам орієнтуватися у сучасній філософії Сходу та Заходу.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17016
Appears in Collections:Кафедра філософії, соціології та менеджменту соціокультурної діяльності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
PoplavskaTetiana Mykolaivna.pdf678.85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.