Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16929
Назва: Стародавня історія будівництва Храму Гроба Господнього в Єрусалимі
Автори: Мартинюк, А. В.
Окорокова, Віра Вікторівна
Okorokova, Vira Viktorivna
Ключові слова: історія будівництва Храму в Єрусалимі
Храм Господній в Єрусалимі
історії Єрусалимського храму
Дата публікації: 2023
Видавництво: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Бібліографічний опис: Мартинюк А. В. Стародавня історія будівництва Храму Гроба Господнього в Єрусалимі / А. В. Мартинюк, В. В. Окорокова // Історіосфера: матеріали Вісімнядцятої наукової конференції викладачів, здобувачів вищої освіти та молодих учених Південноукраїнського національного педагогічного університету імені К. Д. Ушинського, [7-8 квітня, 2023р.] / Південноукр. нац. пед. ун-т ім. К. Д. Ушинського, Рада молодих учених та спеціалістів; [ Ю. А. Добролюбська (відп. ред.) та ін.]. – Одеса : [ПНПУ імені К. Д. Ушинського], 2023. – С. 45-48.
Короткий огляд (реферат): Дослідження історії будівництва та подальшої долі Храму викли- кає в сучасній науці чимало спірних питань, адже містить багато «бі- лих плям», вирішення яких, на жаль, досі має гіпотетичний характер. Артур Макмахон звертає увагу на християнські писемні джерела, які вказують на сутність пам’ятки, місце її розташування, структуру будови. Зокрема, дослідник пише, що євангелісти говорять нам, що це був новий пам’ятник Йосипу Аримафейскому, який він висік зі скелі і що він був закритий великим каменем, привалений до дверей.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16929
Розташовується у зібраннях:2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Martinyuk.pdf348.61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.