Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16817
Title: Особливості підготовки здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня за спеціальністю 033 Філософія в Університеті Ушинського: минуле та сучасність
Authors: Петінова, Оксана Борисівна
Petinova, Oksana Borysivna
Keywords: здобувачі третього (освітньо-наукового) рівня
033 Філософія
Університет Ушинського
Issue Date: 2022
Publisher: Видавничий дім «Гельветика»
Citation: Петінова О. Б. Особливості підготовки здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня за спеціальністю 033 Філософія в Університеті Ушинського: минуле та сучасність. Третій рівень освіти в Україні: особливості підготовки наукових та науково-педагогічних кадрів у сучасних умовах війни: матеріали всеукраїнського науково-педагогічного підвищення кваліфікації, 27 червня – 7 серпня 2022. Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2022. С. 307–310.
Abstract: Стратегія ЗВО з метою реалізації місії та цілей визначає за пріоритет всебічно сприяти створенню умов для організації та проведення фундаментальних і прикладних досліджень в університеті в різних галузях знань, які б дозволили у подальшому впроваджувати інноваційні, прогресивні технології в освітніх та інших сферах людської діяльності. Крім того, серед основних програмних напрямів організаційно-виховної та громадської діяльності визначено розвиток духовності та зміцнення моральних цінностей, що корелюється з цілями ОП.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16817
Appears in Collections:Кафедра філософії, соціології та менеджменту соціокультурної діяльності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Petinova.pdf1.46 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.