Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16737
Title: Використання соціальних мереж Facebook та Instagram у діяльності бібліотеки Університету Ушинського
Authors: Груздєвич, Марина Вікторівна
Keywords: бібліотека Університету Ушинського
соціальні мережі
Facebook
Instagram
Issue Date: 2023
Publisher: Державний заклад «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського»
Citation: Груздєвич М. В. Використання соціальних мереж Facebook та Instagram у діяльності бібліотеки Університету Ушинського / М. В. Груздєвич // Бібліотека у сучасному інформаційному просторі: проблеми та перспективи (до 100-річчя бібліотеки Університету Ушинського) : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної бібліотечної конференції (17 листопада 2022 р., м. Одеса) / упоряд. О. П. Спасскова, І. В. Панченко, О. А. Максим. – Одеса : Південноукр. нац. пед. ун-т ім. К. Д. Ушинського, 2023. – С. 76-79.
Abstract: Головною метою діяльності бібліотек будь-якого рівня є організація й управління інформацією та надання доступу до бібліотечних фондів. Соціальні мережі, у цьому контексті, є головним ресурсом отримання різного роду інформації, а інструменти соціальних мереж, допомагають доносити її до читачів. Соціальні мережі надають багато можливостей для бібліотеки. Насамперед, присутність бібліотеки у будь-якій соціальній мережі дозволяє їй поширювати інформацію про майбутні події та події, які вже відбулися, рекламувати себе як культурно-освітню організацію. Для того, щоб знайти та втримати свого онлайн читача, потрібно доволі багато часу та зусиль. Пам’ятка про те, що ваша аудиторія завжди на клік від того, щоб прийти або піти від вас, повинна надихати та тримати в тонусі.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16737
Appears in Collections:Бібліотека у сучасному інформаційному просторі: проблеми та перспективи (до 100-річчя бібліотеки Університету Ушинського)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Gruzdevich.pdf2.33 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.