Please use this identifier to cite or link to this item: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16645
Title: Реалізація принципу наступності при впровадженні формувального оцінювання навчальних досягнень учнів з математики
Authors: Михайленко, Л. Ф.
Keywords: оцінювання досягнень учнів з математики
принцип наступності
оцінювання на уроках математики
Issue Date: 2022
Publisher: Вид-во "Ранок"
Citation: Михайленко Л. Ф. Реалізація принципу наступності при впровадженні формувального оцінювання навчальних досягнень учнів з математики / Л. Ф. Михайленко // Наступність у навчанні математики в умовах реформи загальної середньої освіти: реалії та перспективи: збірник наукових праць за матеріалами Всеукраїнської науково-практичної конференції, 26–28 грудня 2022 р. / Міністерство освіти і науки України, ДЗ «ПНПУ імені К. Д. Ушинського» [та ін.]. – Харків : Вид-во «Ранок», 2022. – С. 89-90.
Abstract: Для забезпечення наступності у видах та методах оцінювання навчальних досягнень учнів з математики між початковою й базовою середньою освітою важливим є впровадження формувального оцінювання в практику роботи вчителів математики закладів загальної середньої освіти на рівні базової школи. Оскільки, такий досвід є новим для вчителя математики базової школи, актуальним стає відбір прийомів і засобів для формувального оцінювання; використання різних технологій формувального оцінювання, наприклад, надання зворотного зв’язку, проведення бесіди у класі, організація самооцінювання учнів; розробка інструментів оцінювання для різних форм навчання (онлайн, змішаного навчання); досвід фіксування оцінки; з’ясування ролі вчителя та учнів на уроках формувального оцінювання та багато інших питань, які стосуються оцінювання для навчання та викладання математики.
URI: dspace.pdpu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16645
Appears in Collections:Наступність у навчанні математики в умовах реформи загальної середньої освіти: реалії та перспективи (2022)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Matyash.pdf2.68 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.